Cosul tau

Inchide

Termeni si Conditi

Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare.


Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.GabiShoes.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt prezentate mai jos. Pentru a folosi magazinul online in cele mai bune conditii, recomandam citirea cu atentie a acestora cat si a termenilor din pagina de returnare a produselor.

Magazinul online www.GabiShoes.ro este operat de S.C. Gabi Shoes S.R.L., CUI RO 45206400, cu sediul in Bucuresti Sectorul 2, Sos.Colentina Nr. 450A.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea foarte mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site, asta din cauza ca ecranul dispozitivului dumneavoastra se poate sa aiba setari de culoare, contrast si luminozitate personalizate.

Preturile produselor afisate pe site includ TVA.

In cazul in care nu mai doriti sa primiti comanda dumneavoastra va rugam frumos sa ne anuntati inainte ca aceasta sa fie expediata deoarece ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi cu plata la livrare persoanelor care au plasat comenzi si au refuzat primirea coletelor fara a anula comanda inainte ca aceasta sa fie expediata.

Pentru noi este foarte important sa fiti multumit de produsele noastre. Echipa noastra de suport clienti va sta la dispozitie cu mare drag pentru a va ajuta in rezolvarea tuturor posibilelor probleme ce tin produsele noastre si de livrarea lor drept urmare ne rezervam dreptul de a refuza si anula imediat comenzi online de la persoane care au adus jigniri, au manifestat un limbaj vulgar si/sau agresiv fata de echipa noastra.

Plasarea unei comenzi in magazinul nostru online implica automat si faptul ca ati citit si ati acceptat termenii contractului de cumparare (inclusiv termenii de returnare a produselor) intre noi , vanzatorul si dumneavoastra cumparatorul.

Valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie de 99 RON ca sa fie procesat si trimisa catre clienti.


S.C. Gabi Shoes S.R.L. ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit si toate documentele primite.

Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere pe care le primiti in colet impreuna cu produsul comandat. In cazul unei reclamatii va rugam frumos sa ne scrieti pe adresa gabi.shoes.ro@gmail.com

Va multumim ca faceti cumparaturi online intr-un mod responsabil si va dorim sa purtati cu placere produsele comandate.